Slide background

Bruiloften | Bruidslocatie | Trouwlocatie

Op de mooiste dag van uw leven dient uw bruiloftslocatie perfect te zijn en precies zoals u dat wilt!
Wij helpen u graag om uw bruiloft onvergetelijk te maken.

Met uw wensen als uitgangspunt maken wij van uw huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis. Afhankelijk van uw wensen organiseren wij de volledige dag tot en met gratis trouwvervoer vanaf de ceremonie (wij zijn een erkende trouwlocatie) tot en met de feestavond.
Dit kan zowel binnen als buiten, in onze ruime en romantische zaal met privé tuin en zelfs ergens in het bos! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de receptie buiten te houden, het eten in het restaurant en het feest in de zaal. Zo bent u de hele dag in andere ruimtes.

Onze zaal kan maximaal 200 gasten ontvangen. Het restaurant beschikt over 50 zitplaatsen. Het is ook mogelijk om de zaal en het restaurant samen te koppelen voor een groot feest, dan kunt u hier 250 gasten onderbrengen. Indien u een band of disco op het podium wenst, verzorgen wij het podium en kunnen wij 175 gasten in de zaal plaatsen.

Onze sfeervolle feestlocatie aan de rand van het Leudal ’s bos is tevens een prachtige plaats om uw bruidsfoto’s te maken!

Receptie

De sfeervol ingerichte zaal en het bedienend personeel staat geheel ten diensten van u en uw gasten. De zaal wordt qua opstelling geheel in stijl ingericht voor uw huwelijksreceptie. Het versieren van de zaal kunt u geheel naar eigen wens invulling geven.
Bij de entree plaatsen wij -indien gewenst- een tafel voor een receptieboek en creëren wij centraal ruimte voor u, uw ouders en schoonouders. Op een cadeautafel kunnen geschenken, bloemen en bloemstukken worden geplaatst.
Verder zorgen wij in overleg met u voor een gezellige receptieopstelling van tafels en stoelen. Het is mogelijk om zitplaatsen voor alle gasten te creëren. Ook houden wij genoeg ruimte vrij voor gasten die zich liever informeel door de ruimte bewegen.

Afhankelijk van uw keuze wat betreft een receptie met of zonder feestavond aansluitend, kunnen wij uw gasten ontvangen met een kopje koffie of een welkomstdrankje.

Feestavond

Tijdens de feestavond mag een lekker hapje niet ontbreken. Afhankelijk van uw eigen wensen, kan ons bedienend personeel rondgaan met zelfgemaakte (luxe) koude en/of warme gerechtjes of een buffet verzorgen.

Diner

Wij verzorgen graag een gastronomisch diner voor u en uw gasten. Er zijn verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan een diner.

Grand diner

Gezellig en sfeervol avondvullend dineren -in candlelight sfeer- begeleid met live muziek en een drankarrangement. Een zeer feestelijke omlijsting van de dag van uw dromen! Een Grand diner is mogelijk vanaf 40 personen

Gangen diner

Onze chef-kok bereidt naar aanleiding van uw wensen met passie de meest culinaire en romantische diners. Dit kan ook intiem diner voor twee zijn!

Dinerbuffet

Hierbij kunt u kiezen uit onze samengestelde buffetten. Het is ook mogelijk om samen met u een buffet samen te stellen. Een dinerbuffet is mogelijk vanaf 15 personen.

Walking dinner

Een concept waarbij al uw gasten tijdens het diner niet aan tafel hoeven plaats te nemen en gedurende de avond gerechten gepresenteerd krijgen. Door de gerechten in de hand uit te serveren, wordt de interactie tussen u en uw gasten enorm versterkt. Wij maken tijdens het Walking dinner gebruik van seizoen producten. Een walking dinner is mogelijk vanaf 20 personen.

Trouwvervoer van en naar uw bruiloftslocatie

Dineren en feesten op onze prachtige, unieke locatie en daarbij opgehaald en thuisgebracht worden in onze oldtimer vervoersmiddelen, is ‘The Finishing Touch’ voor deze mooie dag!

Als u uw mooiste dag van uw leven bij ons viert, verzorgen wij gratis het vervoer in een oude Engelse dubbeldekker bus of een limousine.

Vanaf de Busjop vertrekt uw gezelschap naar de kerk en/of het gemeentehuis in deze nostalgische vervoersmiddelen. Bij grotere gezelschappen is het ook mogelijk om beide vervoersmiddelen tegelijk in te zetten. Dit tegen het gereduceerde tarief van € 150,– extra.

De dubbeldekker kan max. 25 personen vervoeren (mogelijk vanaf een minimum van 15 personen). De limousine kan 8 personen incl. onze chauffeur vervoeren.

Helikopter
Ook kunt u per helikopter vervoerd worden! Niets is te gek, wij regelen het voor u!
Met een heli arriveren op de trouwlocatie is wel heel speciaal. Hiermee zijn al veel bruidsparen in de wolken gekomen!
De afstand tussen ons restaurant (of de spiegeltent) en de helihaven is circa 400 meter. Deze afstand kunnen we –indien gewenst-  overbruggen met authentieke golfkarretjes.

Prijs voor een vlucht met 4 personen is € 450,– per half uur.
Bij een feest met minimaal 120 avondgasten bieden wij u de helikoptervlucht gratis aan!

Bruidstaart, cupcakes en/of sweettabbles

Uw trouwerij is iets bijzonders en daar hoort een bijzondere bruidstaart bij!
Een bruidstaart in een speciale kleur, in een bijzondere smaak, met roosjes of bloemetjes, twee lagen of zes lagen, rond of vierkant of in een bepaald thema?  Of wilt u naast uw bruidstaart ook cupcakes of een gehele sweettable? Of liever géén bruidstaart en alleen cupcakes of een sweettable? Er zijn heel veel mogelijkheden! U bent vrij de bakker/patissier te kiezen die u wenst.

Live muziek 

Met live muziek tijdens de ceremonie en/of feestavond maakt u van deze dag een mooie speciale herinnering! Onze feestzaal biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een podium.

Tot slot

Lief bruidspaar, onze inzet en enthousiasme zijn erop gericht een uniek en onvergetelijk feest voor u te verzorgen. Tevens heeft u de zekerheid dat de rekening geen verrassing wordt! Wij hanteren een prijsindicatie per gast zodat u van tevoren de kosten kunt inschatten.

Graag bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden van onze bruiloftslocatie om voor u een feest op maat te organiseren! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via de pagina Contact.