Slide background

Jouw Huwelijk

.

Op de mooiste dag van uw leven dient uw bruiloftslocatie perfect te zijn en precies zoals u dat wilt!
Wij helpen u graag om uw bruiloft onvergetelijk te maken.

.

Met uw wensen als uitgangspunt maken wij van uw huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis. Afhankelijk van uw wensen organiseren wij de volledige dag vanaf de ceremonie (wij zijn een erkende trouwlocatie) tot en met de feestavond.
Dit kan zowel binnen als buiten, in onze ruime en romantische zaal met privé terras én privé tuin of zelfs ergens in het bos! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de receptie buiten te houden, het eten in onze aparte ruimte en het feest in de zaal. Zo bent u de hele dag in andere ruimtes.

Onze zaal kan maximaal 200 gasten ontvangen. Het is ook mogelijk om de zaal en het restaurant samen te koppelen voor een groot feest, dan kunt u hier 250 gasten onderbrengen. Indien u een band of disco op het podium wenst, kan er een podium verzorgt worden en kunnen wij 175 gasten in de zaal plaatsen.

Onze sfeervolle feestlocatie aan de rand van het Leudal ’s bos is tevens een prachtige plaats om uw bruidsfoto’s te maken!

 .

Ceremonie

Trouwen op onze locatie, binnen of in onze binnentuin. Het kan allemaal. Met mooi weer vieren wij graag deze dag met jullie in de open lucht. De ceremonie opstelling met geluidsinstallatie zal dan voor jullie klaarstaan onder de zon, geheel naar eigen wensen gedecoreerd.

thumbnail_image1 (1)

prieeltje

image2 (1)

.

Toastmoment

Vervolgens kunt u met uw gasten genieten op het grote privé terras van een stukje bruidstaart en kan er geproost worden op het bruidspaar met een glaasje Cava. Het terras of de zaal wordt qua opstelling geheel in stijl ingericht voor uw huwelijksreceptie. Het versieren van het terras en zaal kunt u geheel naar eigen wens invulling geven.
Verder zorgen wij in overleg met u voor een gezellige receptieopstelling van tafels en stoelen.

 .
.

Diner

Wij verzorgen graag een gastronomisch diner voor u en uw gasten. Er zijn verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan een diner.

Gangen diner

Onze chef-kok bereidt naar aanleiding van uw wensen met passie de meest culinaire en romantische diners. Dit kan ook intiem diner voor twee zijn!

Dinerbuffet

Hierbij kunt u kiezen uit onze samengestelde buffetten. Het is ook mogelijk om samen met u een buffet samen te stellen. Een dinerbuffet is mogelijk vanaf 15 personen.

Toafel vol Geneete

Een Toafel vol Geneete houdt in dat jullie samen aan tafel zitten, gerechten worden op het midden van de tafel geserveerd en iedereen kan zelf pakken wat ze lekker vinden. Gezellig tafelen zoals thuis. Mogelijk vanaf 8 personen.

Walking dinner

Een concept waarbij al uw gasten tijdens het diner niet aan tafel hoeven plaats te nemen en gedurende de avond gerechten gepresenteerd krijgen. Door de gerechten in de hand uit te serveren, wordt de interactie tussen u en uw gasten enorm versterkt. Wij maken tijdens het Walking dinner gebruik van seizoen producten. Een walking dinner is mogelijk vanaf 20 personen.

Zaal3

Zaal4

image5 (1)

 .

Feestavond

Tijdens de feestavond mag een lekker hapje niet ontbreken. Afhankelijk van uw eigen wensen, kan ons bedienend personeel rondgaan met zelfgemaakte (luxe) koude en/of warme gerechtjes of een buffet verzorgen.

thumbnail_image2 (1)

Zaal

 .

Trouwvervoer van en naar uw bruiloftslocatie

Helikopter
U kunt per helikopter vervoerd worden! Niets is te gek, wij regelen het voor u!
Met een heli arriveren op de trouwlocatie is wel heel speciaal. Hiermee zijn al veel bruidsparen in de wolken gekomen!
De afstand tussen ons restaurant en de helihaven is circa 400 meter. Deze afstand kunnen we –indien gewenst-  overbruggen met authentieke golfkarretjes.

Prijs voor een vlucht met 4 personen is € 450,– per half uur.
Bij een feest met minimaal 130 avondgasten bieden wij u de helikoptervlucht gratis aan!

 .

Bruidstaart, cupcakes en/of sweettabbles

Uw trouwerij is iets bijzonders en daar hoort een bijzondere bruidstaart bij!
Een bruidstaart in een speciale kleur, in een bijzondere smaak, met roosjes of bloemetjes, twee lagen of zes lagen, rond of vierkant of in een bepaald thema?  Of wilt u naast uw bruidstaart ook cupcakes of een gehele sweettable? Of liever géén bruidstaart en alleen cupcakes of een sweettable? Er zijn heel veel mogelijkheden! U bent vrij de bakker/patissier te kiezen die u wenst.

Live muziek 

Met live muziek tijdens de ceremonie en/of feestavond maakt u van deze dag een mooie speciale herinnering! Onze feestzaal biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een podium.

viool

 .

Tot slot

Lief bruidspaar, onze inzet en enthousiasme zijn erop gericht een uniek en onvergetelijk feest voor u te verzorgen. Tevens heeft u de zekerheid dat de rekening geen verrassing wordt! Wij hanteren een prijsindicatie per gast zodat u van tevoren de kosten kunt inschatten.

Graag bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden van onze bruiloftslocatie om voor u een feest op maat te organiseren! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via de pagina Contact.