Slide background

Brunch buffet

Vanaf 15 personen
Heerlijk onbeperkt en uitgebreid genieten van een veelzijdig opgesteld brunch buffet!

Een brunch bij restaurant De Busjop betekent genieten van de heerlijkste broodsoorten. Deze kunt u uiteraard naar eigen keuze beleggen met een ruime keuze aan broodbeleg. Daarnaast is er keuze uit verschillende soepgerechten en heerlijke frisse salades. Ook kunt u genieten van diverse koude visgerechten en koude en warme vleesgerechten met meerdere culinaire “Busjop” specialiteiten. Als afsluiting kunt u wegsmelten bij diverse heerlijke desserts.

Soorten brunch
Tijdens deze brunches kunt u van 11.00 uur tot 14.00 uur genieten van een veelzijdig opgesteld buffet met onbeperkt koffie, thee, melk en jus d’orange, vanaf 15 personen.

Wij serveren:

Feestdagen 
U kunt op feestdagen bij ons terecht voor een speciale brunch. Deze brunch serveren wij op alle feestdagen zoals Pasen, Moederdag, Vaderdag en Kerst. Het assortiment wisselt per feestdag en wordt aangepast aan de seizoenen.
Ook aan onze kleine gasten wordt gedacht! Wij houden rekening met hun smaak en serveren daarom altijd ook gerechten die de kleine gasten graag eten.

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van onze speciale brunches, bekijk dan regelmatig onze website of meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Onze brunches zijn uitsluitend op basis van reservering.

brunch-istock-630x420