Slide background

Brunch | Luxe Brunch | Verrassingsbrunch

Heerlijk onbeperkt en uitgebreid genieten van een veelzijdig opgesteld brunch buffet!

Een brunch bij restaurant De Busjop betekent genieten van de heerlijkste broodsoorten, die u uiteraard naar eigen keuze belegt een ruime keuze aan broodbeleg. Daarnaast is er keuze uit verschillende soepgerechten en heerlijke frisse salades. Ook kunt u genieten van diverse koude visgerechten en koude en warme vleesgerechten met meerdere culinaire “Busjop” specialiteiten. Als afsluiting kunt u wegsmelten bij diverse heerlijke desserts.

Luxe Brunch “De Busjop” Buffet en Verrassings-Brunch Buffet
Tijdens de brunch kunt u van 11.00 uur tot 14.00 uur genieten van een veelzijdig opgesteld buffet met onbeperkt koffie, thee, melk en jus d’orange, vanaf 15 personen.

Wij serveren de Luxe Brunch “De Busjop” Buffet en het Verrassings-Brunch buffet. Klik hier voor meer informatie over de samenstelling van de brunchbuffetten en de huidige tarieven.

Feestdagen 
U kunt op feestdagen bij ons terecht voor een speciale brunch. Deze brunch serveren wij op alle feestdagen zoals Pasen, Moederdag, Vaderdag en Kerst. Het assortiment wisselt per feestdag en wordt aangepast aan de seizoenen.
Ook aan onze kleine gasten wordt gedacht! Wij houden rekening met hun smaak en serveren daarom altijd ook hagelslag, pasta en jam.

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van onze speciale brunches, bekijk dan regelmatig onze website of meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Onze brunches zijn uitsluitend op basis van reservering.

brunch-istock-630x420