Slide background

Condoleance | Koffietafel | “Celebrate life”

Ja, wij willen graag gastvrij herdenken ….

Ook voor helaas de mindere gebeurtenissen in uw leven kunt u bij ons terecht!
Op onze locatie kan een condoleance, een koffietafel, een “Celebrate Life” en zelfs een intieme uitvaartdienst worden verzorgd. Wij bieden u graag deze mogelijkheden. Wij zorgen voor een persoonlijke, sfeervolle omgeving en gaan op gepaste wijze om met de gevoelens van nabestaanden en genodigden.

Condoleance/koffietafel
Na de uitvaart samenzijn, samen herinneringen ophalen om troost bij elkaar te vinden. Er is ruime gelegenheid voor een koffietafel zonder tijdsbeperkingen. Flexibel en gastvrij zijn, dat staat hoog in ons vaandel!

Wenst u een formele setting of juist informeel? U bepaalt!
Een goed glas wijn en een bitterbal worden bijna net zo gewoon als een kopje koffie met Limburgse vlaai na een uitvaart. Zeker jongere mensen willen graag dat familie en vrienden na de uitvaart samen het glas op hem of haar heffen.

Een traditionele Limburgse koffietafel met koffie, soep, broodjes en vlaai en eventueel een warm gerecht zoals een pasteitje of misschien iets heel anders? Naar wens van de familie wordt de koffietafel vorm gegeven.

Onze ruimtes zijn aangenaam, huiselijk en sfeervol, om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt. Onze twee koffieruimtes hebben beiden een privé  tuin waar u –indien u wenst- even lekker op adem kunt komen.
Onze grote en kleine koffieruimtes bieden plek aan 15  tot 150 personen, waarvan het grootste gedeelte vaste zitplaatsen en een aantal statafels. Het is mogelijk om nog extra plekken te creëren door uit te breiden met statafels. Afhankelijk van het publiek en van uw wensen kunnen we de koffietafel aan tafel uitserveren of in buffetvorm verzorgen.

 

Celebrate Life / vier Het Leven
De gedachte achter deze vorm van koffietafel is om te “vieren” dat de overledene een mooi leven heeft gehad. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ouderen die op respectabele leeftijd zijn overleden en die van het leven iets moois hebben gemaakt of (grote) families (die wellicht ver uit elkaar wonen) en die elkaar lange tijd niet gezien hebben en de koffietafel in de vorm van een familiereünie kan worden gehouden. Door bijvoorbeeld het gebruik van statafels, bewegen uw gasten zich makkelijker onder elkaar en is een weerzien ter nagedachtenis van de overledene een hele mooie, warme manier van een “celebration of life”.

Inrichting bij een Celebrate life

Eten 

Drinken

Muziek (naar eigen wens invulbaar)

Speeches

Intieme uitvaartdiensten en afscheid ceremonies

In de natuur
U neemt het liefst afscheid op een plaats waar u zich prettig voelt. Een onbezorgd en ongestoord samenzijn in een groene omgeving die rust, ruimte en frisse lucht biedt. Deze eigenschappen ervaart u op onze locatie!  Bij mooi weer kunnen we de tuindeuren naar het terras openen en kijkt u uit over een prachtige, rustgevende tuin. Het is zelfs mogelijk de dienst buiten te houden.

Zaal
Onze zaal is een ruimte met een warme uitstraling en door het doorzicht naar buiten, wordt de verbondenheid met de natuur onderstreept.

Alle faciliteiten zijn aanwezig, zoals een beamer voor een fotopresentatie en een professionele muziekinstallatie. Het is ook mogelijk om live muziek ten gehore te brengen.
Na afloop van de dienst kan in de aansluitende zaal de koffietafel of een Celebrate life worden verzorgd.

Lieve familie en/of uitvaartondernemer, onze inzet en gastvrijheid zijn erop gericht een persoonlijk en sfeervol afscheid voor u te verzorgen. Graag bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden van onze locatie om voor u een gastvrije herdenking te organiseren!

koffietafel