Slide background

Feesten | Recepties | Borrels

.

Feestarrangementen

Restaurant De Busjop biedt volop mogelijkheden voor alle soorten feest arrangementen. Van een gezellig intiem feestje tot een groot bedrijfsfeest. Van een uitbundige feestavond tot een spetterend personeelsfeest, het is allemaal mogelijk! Maar ook een Koffietafel, waar mensen het leven ‘vieren van de overledene’ is een mogelijkheid.

U bent met uw gasten hartelijk welkom in een of meer van onze zalen. Wij passen de zaalruimte zoveel mogelijk aan, aan de omvang van uw gezelschap. Wilt u een podium, dansvloer of muziek? Het kan allemaal!

.
.

Zaalruimte
Met een klein gezelschap kunt u gebruik maken van onze Proefkamer, een gezellige kamer voor max. 14 personen.

Onze Jachtkamer beschikt over een privé terras, een aparte garderobe en een toiletgroep. Deze kamer is geschikt voor gezelschappen van 10 tot 26 personen.

L2018BruiloftKellyRene-560

Onze sfeervolle grote zaal beschikt over een eigen vaste bar, een aparte garderobe, een privé terras en een toiletgroep met invalide-toilet. Deze zaal is door middel van scheidingswanden aan te passen aan gezelschappen van 30 tot 250 personen incl. terras.

1

.

Muziek
Muziek is wellicht een van de belangrijkste ingrediënten voor een succesvol feest. U kunt zelf een band of DJ inhuren.

Ivar.Fotografie-445

.

Eten & drinken
Een koud of warm buffet? Of toch liever trendy hapjes die enkele keren op de avond door onze vriendelijke bediening worden rondgebracht? Er zijn vele mogelijkheden. In principe kunnen wij alle eet- en drankarrangementen bieden en zorgen dat uw gasten zich thuis voelen. Bekijkt u hier onze arrangementen. Deze kunt u uiteraard naar eigen wens verder aanvullen/invullen.

thumbnail_IMG-20190916-WA0008

drankjee

.

Bereikbaarheid en parkeren
De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal in Heythuysen, Midden-Limburg en per auto gemakkelijk bereikbaar via A73, N273 en N279. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met gratis parkeerplaatsen.

.

Informatie en reserveren
Om het uiteindelijke feest geheel aan uw verwachtingen te laten voldoen, is het belangrijk dat wij vooraf uw wensen en onze mogelijkheden doorspreken. Zo weet u zich verzekerd van een goed georganiseerd feest met net dát persoonlijke tintje waarnaar u op zoek bent. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of een mailtje sturen naar events@debusjop.nl

.

Restaurant De Busjop; voor als u iets te vieren heeft!