Slide background

Feesten en partijen | Receptie | Borrel

Feestarrangementen

Restaurant De Busjop biedt volop mogelijkheden voor alle soorten feest arrangementen. Feesten en partijen, receptie of borrel, alles is mogelijk van bedrijfsfeest tot familiepartij.

Een receptie of borrel ter ere van een feestelijke gebeurtenis zoals een verjaardag, een jubileum, een afscheid, een kerstborrel/jaarafsluiting of louter voor een gezellig samenzijn, wij verzorgen het graag!

Van een gezellig intiem feestje tot een grote partij, van een uitbundige feestavond tot een spetterend personeelsfeest, het is allemaal mogelijk!

U bent met uw gasten hartelijk welkom in een of meer van onze zalen. Wij passen de zaalruimte zoveel mogelijk aan, aan de omvang van uw gezelschap. Wilt u een podium, dansvloer of muziek? Het kan allemaal!

Zaalruimte
Met een klein gezelschap kunt u gebruik maken van onze Proefkamer, een gezellige kamer voor max. 14 personen.

Onze Jachtkamer beschikt over een privé terras, een aparte garderobe en een toiletgroep. Deze kamer is geschikt voor gezelschappen van 10 tot 40 personen.

Voor een gezellige borrel met hapjes kunt u ook terecht aan onze stijlvolle bar incl. gezellige brasserie voorzien van een open haard en met toegang tot ons grote terras aan zonzijde. Deze ruimte is geschikt voor 20 tot 100 personen.

Onze sfeervolle grote zaal beschikt over een eigen vaste bar, een aparte garderobe, een privé terras en een toiletgroep met invalidetoilet. Deze zaal is dmv scheidingswanden aan te passen aan gezelschappen van 30 tot 250 personen incl. terras.

Muziek
Muziek is wellicht een van de belangrijkste ingrediënten voor een succesvol feest. U kunt zelf een band of DJ inhuren, wij zorgen dan voor een podium.

Eten & drinken
Een koud of warm buffet? Of toch liever trendy hapjes die enkele keren op de avond door onze vriendelijke bediening worden rond gebracht? Er zijn vele mogelijkheden. In principe kunnen wij alle eet- en drankarrangementen bieden en zorgen dat uw gasten zich thuis voelen. Bekijkt u hier onze arrangementen. Deze kunt u uiteraard naar eigen wens verder aanvullen/invullen.

Bereikbaarheid en parkeren
De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal in Heythuysen, Midden-Limburg en per auto gemakkelijk bereikbaar via A73, N273 en N279. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met gratis parkeerplaatsen.

Informatie en reserveren
Om het uiteindelijke feest geheel aan uw verwachtingen te laten voldoen, is het belangrijk dat wij vooraf uw wensen en onze mogelijkheden doorspreken. Zo weet u zich verzekerd van een goed georganiseerd feest met net dát persoonlijke tintje waarnaar u op zoek bent. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Restaurant De Busjop; voor als u iets te vieren heeft!