Slide background

Vergaderen | vergaderlocatie | zakelijke bijeenkomsten

Staat er in de nabije toekomst een (ontbijt-) vergadering, (product-) presentatie, brainstormsessie, workshop, training, teambuildingssessie, seminar of conferentie op uw agenda en wenst u deze in een gezellige en smakelijke vergaderlocatie te laten plaatsvinden? Wenst u graag klanten warm te maken voor uw onderneming, product of idee of plant u misschien een event waarbij u behoefte heeft aan een serene omgeving, voorzien van de nodige privacy? Of misschien wenst u wel simpelweg uw collega’s en/of klanten te bedanken voor een aangename samenwerking…

In elk geval ontvangen wij u graag om van elk van deze gelegenheden een aangenaam gebeuren te maken!

Vergadermogelijkheden
Een onbezorgd en ongestoord samenzijn in een heerlijke groene omgeving die rust, ruimte en frisse lucht biedt. Deze eigenschappen ervaart u op onze locatie! Of het nu om een zakelijke bespreking gaat of een informeel samenzijn, onze accommodatie biedt alle mogelijkheden op onze mooie locatie in Heythuysen/Leudal*. Vergaderingen en conferenties zijn mogelijk tot 100 personen.

U wilt graag dat u al uw gasten kunt zien en de gesprekken aan tafel door iedereen te volgen zijn? Dan is onze ronde tafel voor groepen tot 20 personen dé oplossing! Bijkomend voordeel is dat als je met een oneven aantal mensen aan tafel zit, het nog steeds prettig communiceren is.

Wij bieden diverse vergaderarrangementen en kunnen uw bijeenkomst faciliteren met de gewenste technische ondersteuning.

Vergaderarrangementen, combineer het zakelijke met het aangename.
Voor gezelschappen van 2 tot 20 en 20 tot 100 personen hebben wij aparte vergaderzalen ter beschikking en kan eventueel zaalruimte met het openen van louvredeuren worden samengevoegd tot een naast elkaar gelegen geheel.

Wij beschikken over gratis WIFI en diverse vergaderbenodigdheden zoals een flap-over, schrijfbord of beamer. De bediening tussendoor is uiteraard discreet en rustig.

Na afloop of als onderbreking van de vergadering kunt u genieten van koffie met vlaai, een lunch, diner en/of een afsluitende borrel of een teambuildingsactiviteit houden. Wat dacht u van Yellow-train arrangement of een 3 gangen vergaderdiner?
Zie voor meer informatie onze speciale vergaderarrangementen bij Arrangementen.

Bereikbaarheid en parkeren
*De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal in Heythuysen, Midden-Limburg en per auto gemakkelijk bereikbaar via A73, N273 en N279. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met gratis parkeerplaatsen.

Informatie en reserveren
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw zakelijke meeting, groepsactiviteit of vergadering? Neem contact met ons op via het contactformulier en wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw wensen volledig ten uitvoer te brengen.