Slide background

Ruiteren en Mennen

Restaurant de Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de bosrand van natuurgebied “Leudal” in Heythuysen. In dit natuurgebied is een 14 kilometer lange ruiterroute uitgezet. Deze is ook toegankelijk voor aanspanningen. Verder zijn er in diverse natuurgebieden van aangrenzende gemeentes ook ruiternetwerken aangelegd. Zie voor meer informatie en routes:
Staatsbosbeheer
VVV Midden Limburg
Ruiteren en Mennen

Rustplaats en/of opstapplaats
Bij ons kunt u onderweg een “paard-vriendelijke” pauze houden. Uw paarden kunnen genieten van een lekkere schaduwrijke, stevige bindplaats met vers watervoorziening en hooi en ú kunt genieten van een verscheidenheid aan gerechten, van pannenkoeken tot speciale ‘Flavours of the Farm’ gerechten.

We hebben aanbindpalen voor de paarden vast te zetten, er is altijd vers water en de mogelijkheid om hooi te pakken. Ook is er de mogelijkheid om uw paard uit te spannen en trailers te plaatsen. Onze ruime parkeerplaats (omheinde wei met verharde toevoer) met plek voor ruim 60 paardentrailers ligt op slechts 5 min. loopafstand* van ons restaurant.

Wat hebben wij u en uw paard te bieden:

Onze parkeerplaats is uitermate geschikt als opstapplaats voor ruiter- en mentochten. Deze is gelegen aan de doorgaande provinciale weg N279 en per auto/vrachtauto gemakkelijk bereikbaar via A73 en N273. Een bijkomend groot voordeel is dat u met paard en sjees aan een rustig landweggetje kunt uitrijden!
Nuttigt u een lunch, diner of ander arrangement in ons restaurant tijdens uw ruiter- en/of mentocht, dan bieden wij de parkeerplaats gratis aan. Reserveren is gewenst! Wenst u uitsluitend gebruik te maken van onze parkeerplaats als opstapplaats zonder gebruik making van ons restaurant, dan vragen wij hiervoor standgeld per trailer/vrachtauto per dag (8 uur), zie prijzen en arrangementen.

Prijzen en arrangementen

Alleen hooi en water €  2,50
Alleen parkeren hele dag (8 uur) €  7,50
Parkeren + hooi + water € 10,–
Arrangementen:
Parkeren + hooi + water en voor u: koffie met vlaai € 12.50
Parkeren + hooi + water en voor u: 2 gangen Lunch € 20,–
Parkeren + hooi + water en voor u: 3 gangen diner € 35,–

Aantekening: Onze ruime parkeerplaats is in de maanden mrt t/m okt de laatste zondag van de maand niet beschikbaar. Indien u die specifieke dag wel gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid, zullen wij er alles aan doen om een geschikte vervangende parkeerplaats te vinden in de buurt.

Restaurant de Busjop; dat is Eten en Genieten voor mens en dier! Wist u dat ook uw hond van harte welkom is en dat er iedere zondag (zonnig, druilerig, … ongeacht het weer) live muziek is vanaf 14.00 uur?

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Klik op de link voor een impressie:  “Ride & Run Leudal 2016“.

14191901_1136888199710260_6449189545507260882_n