Slide background

Wandelen

In de omgeving van ons restaurant kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Wij hebben voor u een aantal mooie wandelroutes geselecteerd en onderaan de pagina voor u klaargezet. Scroll helemaal naar beneden voor deze wandelroutes. Afhankelijk van de lengte van de tocht bent u een á twee uur aan het wandelen in de mooie Midden-Limburgse natuur genaamd het Leudal.

Ook staat onze klapper altijd voor u klaar met wandelroutes voor beginners tot aan de gevorderden- wandelaars. Deze wandelroutes kunt u te allen tijde gratis meenemen.
Daarnaast staan wij ook op www.wandelgidszuidlimburg.nl met een wandelroute vanaf ons restaurant, wandeling nummer 422.

Het is ook mogelijk om uw eigen route samen te stellen met ons restaurant als begin- en/of eindpunt. Het is via deze routeplanner mogelijk om gebruik te maken van een QR code van de wandelroute (smartphone,ipad), gpx (navigatie), kml (google) of pdf. Zie hiervoor de Routeplanner.

Fietsen

Wat maakt een fietstocht leuk? Het afstappen natuurlijk! En dan bent u bij ons aan het goede adres. Even ontspannen op ons mooie zonnige terras, genieten van een biertje of een lekkere vers gemalen bak koffie en in het weekend waait zelfs de muziek u tegemoet. Iedere zaterdag en zondag (zonnig, druilerig, … ongeacht het weer) is er live muziek vanaf 14.00 uur!

Wij zijn aangesloten bij:

Knipsel beeldmerk-fietsers-welkom-vrijstaand-200x98

 

 

 

 

Zie voor fietsroutes: Fietsers Welkom! of Nederland Fietsland! We zijn ook aangesloten op de app Fietsknoop, heel handig voor op uw smartphone!

Onze wandelroutes

Wandeling 1 – 5,8 km Wandeling 2 – 5, 9 km Wandeling 3 – 6,2 km GPS Wandelroutes
Wandeling 4 – 7,8 km Wandeling 5 – 12 km Wandeling 6 – 10,8 km Herfstwandeling