Uitvaart-Inspiratie beurs ‘Balancerend tussen… Liefde en Afscheid’

Banner

poster uitvaartbeurss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fading Uitvaartzorg, GvR Afscheidsfotografie en Restaurant De Busjop hebben de handen in elkaar geslagen voor dit initiatief.

Het leven is mooi en afscheid kan een weerspiegeling vormen van al dat goede. Daarbij willen wij onze bezoekers graag inspireren en kennis laten maken met de professionals in deze branche. Er valt wat dat betreft veel te ontdekken voor de meeste mensen. Ook binnen de wereld van afscheid en verlies kun je jezelf voorbereiden. Hoewel nogal wat mensen dat moeilijk vinden, kan dat juist helpen de pijn van een gemis te verzachten.

Zo geven bloemisten en afscheidsbegeleiders informatie, is er muziek te horen en glaskunst te zien, evenals fotografie. De Busjop is niet alleen geschikt voor trouwerijen, jubilea en reünies, maar de locatie kan ook een perfecte plek kan zijn voor een uitvaartdienst, koffietafel of een afscheid anderszins. Zeker nu mensen toch langzaam meer open gaan staan voor alternatieve locaties. De uitvaart-inspiratie beurs is een mooi initiatief om meer openheid te geven aan dit onderwerp.

Datum: Zondag 20 oktober
Tijd: 11.00 – 16.00
Entree is gratis