Slide background

Gezellig borrelen van maandag t/m zaterdag van € 16,00 voor € 8,00 per persoon.

Heerlijk genieten van een borrel samen met vrienden of met je partner. Vanaf 14:00 uur kunt u bij ons terecht om kennis te maken met lekkere speciaal biertjes, wijn of fris (voor de niet alcohol liefhebber) en diverse versnaperingen voor bij de borrel.

Onze luxe borrelplateau bestaat uit: huisgemaakte bitterballen, een bittergarnituur, kaasblokjes, worst, olijven of zongedroogde tomaten, brood en diverse dips.

Combineer het met een wandeling door het prachtige gebied rondom de bossen bij De Busjop en geniet van de rust in de natuur. Je kunt deze speciale aanbieding ook gebruiken op het terras bij heerlijk weer, of binnen in onze gezellige brasserie.

U kunt op vrijdag en zaterdag (en in de zomervakantie iedere dag met uitzondering van de zondag) genieten van ons “Borrel Bij de Busjop arrangement”, u dient wel vooraf te reserveren via ons contactformulier of telefonisch via 0475-491139. Dit arrangement is ook verkrijgbaar als specifieke cadeaubon “Verwenbon: Borrel Bij de Busjop”. Het culinaire presentje waar u uw familie, vrienden, collega’s en zakenrelaties écht blij mee maakt!

Deze speciale aanbieding is niet geldig op zon- en feestdagen en alleen op reservering.

verwenbon-borrelen-op-de-busjop-2017