Jazz & Food Diner

jfd-debusjop

Een avond om nooit te vergeten! Even alle zorgen aan de kant, genieten van zang, entertainment en een 4 gangen jazz & food Diner in onze sfeervolle grote zaal. Wij nodigen u hierbij van harte uit voor een jazz & food Diner waaraan u nog vaak met genoegen zult terug denken!

We bieden u een avondje genieten niet alleen met een 4 gangen diner inclusief amuse en welkomstdrankje maar ook genieten van het entertainment wat gepaard gaat met live muziek. De muziek zal verzorgd worden door Rogus Jazz Combo. Een jazz & food Diner is uiterst geschikt voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of voor bijvoorbeeld met uw familie, maar natuurlijk ook voor een gezellig avondje uit met z’n twee. Na het entertainment en het smakelijke diner is het tijd voor een afterparty waar iedereen word uitgenodigd om mee te feesten op de swingende jazz, latin & classics muziek van Rogus Jazz Combo. Geniet van entertainment, spektakel en een heerlijk diner tijdens een fantastische avond uit. Gegarandeerd even iets anders!

De entree bedraagt € 10,–, deze is in z’n geheel bestemd voor een goed doel “Cycle for Plan van Plan Nederland”! Zie deze bijlage voor meer informatie omtrent het goede doel. U kunt reserveren voor zaterdag 21 oktober. Ook kunt u rechtstreeks bij Veerle (Cycle for Plan) een entree kaartje kopen.

Ontvangst gasten 19:30 uur | Aanvang diner 20:00 uur
Entreekaarten Jazz & Food Diner zaterdag 21-10-2017

De prijs voor het 4 gangen diner inclusief amuse en welkomstdrankje is € 40,– per persoon exclusief de genoten drankjes. Dit wordt op de avond zelf met u afgerekend. Dit kan na afloop of via een factuur.

Wij hopen u graag te mogen begroeten op 21 oktober 2017 om aan dit feestelijke Jazz & Food Diner deel te nemen!

jfd