Medewerker afwas, medewerker keuken en intereurverzorgster gezocht!

2017BruiloftSelinaFasco-553

Medewerker Afwas (aantal uren in overleg)
Medewerker Keuken (aantal uren in overleg)
Interieurverzorgster (aantal uren in overleg)

Ben je op zoek naar een veelzijdige job bij het allerleukste horecateam? Voor de rest van je leven of tot je klaar bent met je huidige opleiding? Met of zonder ervaring! Stuur dan een mailtje om jezelf voor te stellen naar info@debusjop.nl.

We zijn per direct op zoek naar enthousiaste, flexibele en stressbestendige personen ter uitbreiding van ons vaste team. Heb jij een gastgerichte en sociale instelling (ook naar je collega’s), kun je samenwerken binnen ons leuke, jonge team en weet je van aanpakken? Yesss, dan ben jij een van de kandidaten die we zoeken!

Jouw functie
Als medewerker afwas heb jij oog voor netheid en ben je niet bang om vies te worden. Jij bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van het servies en alle glazen. Als jij klaar bent met je werk ziet alles er glanzend en als nieuw uit.

Als medewerker keuken ben je verantwoordelijk voor opdrachten gegeven door de chefkok en bestaat je werk uit voorbereidende werkzaamheden zoals wassen, snijden, klaarzetten, portioneren en verpakken, afbakken, opwarmen en producten gereed maken voor de koks. Je bent een teamplayer en houdt van een beetje uitdaging!

Als interieurverzorgster ben jij verantwoordelijk voor de verzorging van het gehele restaurant. Het netjes houden van de ruimten, schoonmaken van de locatie, afnemen van de tafels, toiletten schoonhouden, etc. Door jouw oog voor detail weet je alle hoeken en gaten mee te nemen zodat het er weer spik en span uit ziet.

Jouw profiel
We zoeken een gedreven en gepassioneerde medewerker met MBO werk- en denkniveau.

Als medewerker ben je:
� Zelfstandig
� Flexibel inzetbaar (zowel doordeweeks als in de weekenden, overdag en in de avonden en op feestdagen beschikbaar)
� Stressbestendig
� Minimaal 16 jaar
� Gastvriendelijk
� Een teamplayer
� Communicatief vaardig

Jouw werkomgeving
De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal. Na een boswandeling genieten onze gasten van een verscheidenheid aan gerechten, van pannenkoeken tot speciale “Flavours of the Farm” gerechten. De Busjop is tevens een uitstekende locatie voor bruiloften, partijen, vergaderingen, bedrijfsuitjes en (zakelijke) lunches.

Wij bieden
De Busjop biedt je een uitdagende functie in een jong en enthousiast team, waarbinnen een prettige en informele werksfeer heerst. Daarnaast bieden we je een marktconform salaris dat past bij je functie en een aanstelling met uitzicht op een vast contract.

Solliciteren
Als je denkt dat je in ons jonge team past dan ben je bij deze uitgenodigd om te solliciteren. Stuur je sollicitatiebrief met foto en CV naar info@debusjop.nl t.a.v. dhr. Boy Beckx. Je hoort binnen 5 werkdagen na ontvangst van je sollicitatie of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Ontvang je geen uitnodiging dan ben je helaas niet meegenomen in de sollicitatieprocedure.