Vacature Leidinggevende gastvrouw/heer (minimaal 24 uur)

vacature-debusjop

 

We zijn per direct op zoek naar een enthousiast, flexibel en stressbestendig persoon ter uitbreiding van ons vaste team. Heb jij een gastgerichte en sociale instelling? Kun je samenwerken binnen ons leuke, jonge team en weet je van aanpakken? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

JOUW FUNCTIE
Als leidinggevende gastvrouw/gastheer ben je verantwoordelijk voor opdrachten, gegeven door de bedrijfsleider en draagt zorg dat onze gasten het naar hun zin hebben. Gedurende de dag en avond ben jij de spin in het web, jij overziet alles!! Je stuurt het personeel op een correcte en duidelijke manier aan. Tevens help jij mee in de bediening en ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten. Je treft voorbereidingen en bedient tijdens feesten en partijen. Zijn er klachten, dan handel je die netjes en professioneel af.

JOUW PROFIEL
We zoeken een gedreven en gepassioneerde gastvrouw/gastheer met goede leidinggevende capaciteiten. Verder verwachten wij een hoge mate van zelfstandigheid. Als leidinggevende gastvrouw/gastheer ben je:

✔ Zeer zelfstandig
✔ Flexibel inzetbaar
✔ Stressbestendig
✔ Minimaal 3 jaar werkzaam in de horeca
✔ Ervaring als leidinggevende is een pré
✔ Gastvriendelijk
✔ Zorgt voor een goede werksfeer
✔ Voorbeeld functie voor jou collega’s
✔ Communicatief vaardig

JOUW WERKOMGEVING
Op het mooiste plekje aan de rand van het Leudal vind je ons gezellige restaurant. Hier kun je na een wandeling (startpunt wandel- en fietsroutes) ontspannen in een bosrijke ambiance en genieten van het prachtige uitzicht. Wees welkom voor een lekkere bak koffie op de vroege morgen, een (zakelijke) lunch in de middag of een gezellig bedrijfsuitje, bruiloft of ieder ander feest in de avond!

WIJ BIEDEN
De Busjop biedt je een uitdagende functie in een jong en enthousiast team, waarbinnen een prettige en informele werksfeer heerst. Je krijgt de kans om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van de Busjop. Daarnaast bieden we je een marktconform salaris dat past bij je functie. Verder bieden wij jou nog goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN
Als je denkt dat je in ons jonge team past, dan ben je bij deze uitgenodigd om te solliciteren. Stuur je sollicitatiebrief met foto en CV naar [E-mailadres verborgen] t.a.v. Han Voermans. Je hoort binnen 5 werkdagen na ontvangst van je sollicitatie of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Ontvang je geen uitnodiging, dan ben je helaas niet meegenomen in de sollicitatieprocedure.